Sprostitev za vaše telo

Obdelava osebnih podatkov

Politika zasebnosti spletne strani https://hudafura.si/ je sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Spletno stran upravlja podjetje:

Ma-reflex, Dušan Bojc s.p.
Šolska ulica 3, 1331 Dolenja vas
Matična številka: 9101004000
Davčna številka: 21713618

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik preko spletne strani hudafura.si  zbira osebne podatke strank. Kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Na naši spletni strani shranjujemo naslednje podatke

-Analitika ( IP naslovi )

-Podatki ki so poslani preko kontaktnega obrazca ( Ti podatki se hranijo do konca povpraševanja)

 Naša politika glede varovanja osebnih podatkov:

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naših strank.

Osebnih podatkov pod nobenim pogojem dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih obdelovala katerakoli tretja oseba.

Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

Osebne podatke hranimo, dokler je to nujno potrebno za izpolnjevanje namena, zaradi katerega so bili zbrani oziroma do preklica privolitve posameznika.

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

Osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so bili zbrani. Upoštevamo samo privolitve posamezmika.

Osebne podatke strank, ki nam na spletni strani preko kontaktnega obrazca oddajo sporočilo, bomo uporabili samo za odgovor na zastavljeno vprašanje oziroma povpraševanje.

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

Za vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, na katerega se osebni podatki nanašajo (pravica do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti in ugovora), se lahko povežete z upravljalcem osebnih podatkov

Ma-reflex, Dušan Bojc s.p.
Šolska ulica 3, 1331 Dolenja vas
Matična številka: 9101004000
Davčna številka: 21713618

Lahko  nas kontaktirate na email naslov: info@ma-reflex.si ali nas pokličete na številko 041/437-896

 

 

Na vašo zahtevo, bomo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic lahko od vas zahtevamo dodatne podatke. Če dokažemo da vas ne moremo identificirati lahko ukrepanje zavrnemo.

Pravica do pritožbe

Če menite, da kršimo veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko  oddate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu na naslov Informacijski pooblaščenec, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, telefon 01 230 97 30, e-naslov gp.ip@ip-rs.si.

Podatki o podjetju

Ma-Reflex Dušan Bojc s.p.

Šolska ulica 3 , 1331 Dolenja vas

Davčna številka: 21713618

Matična številka: 9101004000

Telefon: 041/437-896

Email: info@ma-reflex.si

Pošljite povpraševanje

Ali se strinjate z shranjevanjem osebnih podatkov ( GDPR )

6 + 10 =

Izdelava spletnih strani